top of page
vocalcenter-met-logo-7640-2_51084597491_

Vocal Coaching

En word de beste vocalist die jij bent!

Elrieke is zang en songwriting coach bij Vocal Center. Zij geeft zang en songwriting coaching in Waalwijk, in Tilburg en online. 

Tijdens de coaching staat jouw vraag centraal. Jij weet het beste wat jij wilt en waar jij naartoe wilt. En als dat voor jou nog niet zo duidelijk is, dan gaan we er samen naar op zoek. Je zult ontdekken dat ook voor jou geldt dat alles mogelijk is! Jij kunt zoveel meer en er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!  

 

De Vocal Essence methode - ontwikkeld door Robin van Beek, de founder van Vocal Center - is een prachtige zangmethode die voor iedereen praktisch toepasbaar is: doelgericht met maximaal resultaat. Niets geen ingewikkelde of saaie zangoefeningen, maar we gaan aan de slag met de liedjes die jij wilt zingen,  met jouw vragen en knelpunten, zodat je ook direct profijt ervaart van de les. Dat het werkt blijkt wel uit de groeiende hoeveelheid mensen die hier al mee werken en ook succes mee behalen, zoals Andre Hazes, Mr Probz, Romy Monteiro.

 

Het mooie is dat je niets hoeft voor te bereiden, maar het kan natuurlijk wel. Het gaat om wat werkt voor jou. We gaan uit van jouw kracht, van wie jij bent en hoe jij de beste vocalist kunt worden die jij bent. 

bottom of page